Pazar, Haziran 1, 2025
Beauty Turkey
Advertisement
  • Makyaj
  • Bakım
  • Sağlık
  • Moda
  • Etkinlik
  • Teknoloji
  • Sektör
  • İletişim
No Result
View All Result
Beauty Turkey
  • Makyaj
  • Bakım
  • Sağlık
  • Moda
  • Etkinlik
  • Teknoloji
  • Sektör
  • İletişim
No Result
View All Result
Beauty Turkey
No Result
View All Result

Sağlıklı nesiller için doğal ürünler seçin

by Amine Nur Yılmaz
2012/10/22


Kurulduğu günden beri müşterilerine kesintisiz hizmet veren Işık Baharat, başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Son yıllarda alternatif tıbba ilginin giderek artmasının şifalı bitkileri ön plana çıkardı. Türkiye farklı iklimlere sahip yapısıyla tıbbi ve aromatik bitkiler yönünden zengin bir floraya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Uzmanlar bunun nedeninin Türkiye’ni üç coğrafik noktanın kesişme noktasında olmasından kaynaklandığını söylüyor. Yapılan araştırma sonuçlarına bakıldığında ise ülkemizde yaklaşık 12 binin üzerinde bitki türünün olduğu ortaya çıkıyor. Dünya ile kıyaslanacak olunca örneğin Avrupa kıtasında yaklaşık 12 bin bitki türü yetişirken bu sayı Türkiye’de 12 binin üzerinde olduğu biliniyor. Avrupa kıtasında yaklaşık endemik bitki sayısı 2 bin iken Türkiye’de ise 3 bin 905.
ÖRNEK FİRMA: IŞIK BAHARAT VE DOĞAL KOZMETİK
Türkiye’deki yetişen bitkilerin üçte biri tıbbi aromatik özelliği taşıyor. Ülkemizde tıbbi olarak kullanılan bitkilerin tamamı doğal olarak yetişiyor. Bu sayımızda biz de Doğal Kozmetik Ürünler konusunda başarılı çalışmalarıyla tanınan Işık Baharat ve Doğal Kozmetik Ürünleri Firmasının kurucusu Mehmet Işık Adalı ile görüştük. Adalı, verdikleri hizmetlerden bahsetti. Adalı, “Firmamız 1995 yılında kurulmuş olup, siz değerli müşterilerimize kesintisiz hizmet etmenin gururunu taşımaktayız. Öncelikle Şifalı Bitkilerin iyileştirici gücünü en temiz ve en ekonomik şartlarda sizlere sunmayı amaç edinen bir anlayışla hizmetimize devam etmekteyiz” dedi.
KALİTELİ ÜRÜNLER SUNUYORUZ
Ürünlerinin hepsini kaliteyi ön planda tutarak hazırladıklarını aktaran Adalı, her ürünlerini ayrı bir özen göstererek yaptıklarını belirtti. Araştırma geliştirme çalışmalarına özen gösterdiklerini, her türlü testleri yaptırarak en iyi ürünleri hazırladıklarını anlatan Adalı, “Ürünlerimiz halk tarafından yoğun ilgi görüyor” dedi.
İLKLERİ BAŞARDI
“Şifalı Bitkilerin iyileştirici gücünü en temiz ve en ekonomik şartlarda sizlere sunmayı amaç edinen bir anlayışla hizmetimize devam etmekteyiz.“ diyen Adalı, aynı zamanda ülkemizde ilkleri yapmasıyla da biliniyor. Adalı, “Ülkemizde maske ilk yapan bendim. Müşterilerimiz son derece memnun oldular. Biz de ürün gamımızı geliştirerek yola devam ettik. Ürünlerimizi kullananlar çok kısa sürede faydasını gördüklerini söylüyorlar. Etkili çözümler sunarak daha faydalı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
Ürün gruplarından bahseden Adalı, ürünleri hakkında şunları söyledi: “Bitki Özlü Şampuanlar, İnci Serisi Kremler, Altın Seri Kremler, Bitkisel Çaylar ve Macun, Doğal Cilt Maskeleri, Gümüş Serisi Yağlar, Saç Bakım Ürünleri, Bitkisel Kremler, Bitkisel
Sabunlar, Bitkisel Sular, Bitkisel Karışım Yağlar, Bitkisel Şerbetler, Bitkisel Macunlar, Natural ve Organik Yağlar, Yeni Ürünlerimiz, Mide Macunu, Kudret Narı, Üzüm Çekirdekli Krem, İnci Tozlu Krem, Salyangoz Özlü Krem, Mavi Anemonlu Krem, Kayısı Yağlı Krem, Isırgan Özlü Şampuan, Sarımsak Öz. Şampuan, Papatya Özlü Şampuan, Defne Özlü Şampuan, Biberiye Öz. Şampuan, Salyangoz Özlü Maske, Saç Bakım Yağı Spreyli, Bronzlaştırıcı Güneş & Vücut Bakım Yağı ürünlerimiz var.”
YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA DA SATILIYOR
Özellikle iç piyasa ağırlıklı çalıştıklarını ifade eden Adalı, “Yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an da ülkemizin dört bir yanında ürünlerimizi bulabilirsiniz. Aynı şekilde yurt dışına da ürünlerimizi gönderiyoruz” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uncategorized

Online Magazin

Şubat 13, 2020
BOYNER’DEN “KOZMETİKTE ŞANSLI 7 GÜN”
Etkinlik

BOYNER’DEN “KOZMETİKTE ŞANSLI 7 GÜN”

Şubat 10, 2020
Zamanın etkilerini durduran formül; Somon DNA
Estetik

Zamanın etkilerini durduran formül; Somon DNA

Şubat 10, 2020
MARKALAŞMA HAMLESİ BAŞLATAN GİZ KOZMETİK DÜNYAYA AÇILIYOR
Makyaj

MARKALAŞMA HAMLESİ BAŞLATAN GİZ KOZMETİK DÜNYAYA AÇILIYOR

Şubat 10, 2020
PETA Derneği’nden AVON’a Akreditasyon
Bakım

PETA Derneği’nden AVON’a Akreditasyon

Şubat 10, 2020
Elidor’un Marka Elçisi Zeynep Bastık Oldu
Bakım

Elidor’un Marka Elçisi Zeynep Bastık Oldu

Şubat 12, 2020

İstmag ©2019 Her Hakkı Saklıdır

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • İletişim
  • Makyaj
  • Bakım
  • Estetik
  • Moda
  • Etkinlik
  • Teknoloji
  • Sektör

İstmag ©2019 Her Hakkı Saklıdır