Avrupa’da geçmişi 40 yılı aşan, Türkiye’de ise son 10 yılda uygulanmaya başlanan biorezonans metodu, fazla kiloların kalıcı olarak giderilmesine büyük ölçüde destek oluyor.
Bir spor ve diyet programından farklı olarak doktor gözetiminde kişinin sağlığına yönelik uygulamaların öne çıktığı biorezonans ile sağlıklı zayıflama programı, insülin direncinin dengelenmesi, besin intoleranslarının giderilmesi, iştahın azaltılması, metabolizmanın hızlandırılması, bölgesel zayıflama gibi amaçlara hizmet ediyor. Biorezonans tedavisi alanında ün yapan Dr. Sinan Akkurt’a göre bir türlü kilo veremememizin sorumlusu vücudumuzdaki iki sinsi ajandan biri Candida Albicans mantarı ya da AdenoVirüs.
Kilo alımının pek çok nedeni olabileceğini, dolayısıyla kilo verirken de kontrollü ve çok yönlü bir tedavi uygulanması gerektiğini söyleyen Dr. Sinan Akkurt; “Disiplin olmazsa kesinlikle zayıflama şansı da olmaz. Hiçbir tedavi yöntemi ya da haptan tek başına mucize beklenmemeli. Kilo almanın nedenlerinden bir tanesi yaşam biçimi. Sizin günlük harcamanız gereken kalori 2000 iken, siz 3000 kalori alıyorsanız, 1000 kalori kilo fazlasına dönüşüyor. Harcamamız gereken 2000 kaloriyi artırmak, aldığımız 3000 kaloriyi de azaltmak gerek. Bunun için spor şart. Ama bu yapılması gerekenlerden yalnızca bir tanesi. Spor tek başına yeterli değil. Kişinin metabolizması zayıf olabilir. Biorezonans ile metabolizmayı hızlandırıcı bir tedavi uyguluyoruz. Ayrıca kişi hormonal olarak dengesiz olabilir, insülin direnci olabilir. İnsülin direncimiz varken, vücut insülin direncinden dolayı glukozu harcamazken istediğimiz kadar diyet yapalım, aç kalalım, kilo veremeyiz. Versek bile hemen geri alırız. Biorezonans tedavisi ile tüm bunları dengeliyoruz, ayrıca iştah azaltıcı bir tedavi programı uyguluyoruz. Bazı kişiler bölgesel olarak kilo alabiliyor. Kadınlar en çok kalça, basen bölgesinden, erkekler göbekten kilo alabiliyorlar. Biorezonans ile bölgesel zayıflama sağlayabiliyoruz.” dedi.
#Zayıflama #obezite #Biorezonans #SinanAkkurt #estetik #kalıcıkiloverme #kiloverme