Cuma, Mart 5, 2021
Beauty Turkey
Advertisement
  • Makyaj
  • Bakım
  • Sağlık
  • Moda
  • Etkinlik
  • Teknoloji
  • Sektör
  • İletişim
No Result
View All Result
Beauty Turkey
  • Makyaj
  • Bakım
  • Sağlık
  • Moda
  • Etkinlik
  • Teknoloji
  • Sektör
  • İletişim
No Result
View All Result
Beauty Turkey
No Result
View All Result

Caprissima ile yılbaşının parlayan yıldızı olun

by Amine Nur Yılmaz
2012/10/30

Nişantaşı Reasürans Çarşısı’nda bulunan Caprissima, yılbaşı öncesinde mutlaka uğranması gereken adreslerden biri.
Caprissima, İtalya’nın orijinal takı tasarım atölyelerinden derlenmiş eşsiz bir takı koleksiyonunu ayağınıza getiriyor. Metropolitan Museum Art da dahil olmak üzere pek çok müze ve sanat platformunda da sergilenen “Angela Caputi”; dropaj tekniğiyle yapılmış özgün ve nefes kesici takılarıyla “Daniela de Marchi”; Kate Perry, Rihanna gibi isimlerin de tercihi olan “Misis”; rengarenk saatleri ile Capri Watch & Co gibi markaları bir arada bulabileceğiniz Caprissima’dan ister sevdiklerinize özel ve farklı bir yılbaşı hediyesi seçebilirsiniz, isterseniz de kendiniz için seçeceğiniz bir aksesuar ile yılbaşında gecenin parlayan yıldızı olabilirsiniz.
Yılbaşı gecesi veya hediyesi için başka yerde bulamayacağınız, birbirinden şık tasarımlarda küpeler, kolyeler, bilezikler ve yüzükler Caprissima’da sizleri ve sevdiklerinizi bekliyor. Yeni yıla başlarken ışıltılı ve göz alıcı hissetmek veya hissettirmek istiyorsanız Caprissima’ya uğrayın. Caprissima’nın benzersiz ve göz alıcı koleksiyonunda, pek çok İtalyan tasarımcı ve İtalyan takı markasının en seçkin ürünleri bulunuyor. Yarı değerli ve doğal taşlar kullanılarak, farklı metodlarla yapılmış tamamı el işi takılar arasından yılbaşı gecesi göz kamaştırmak veya sevdiklerinize hediye etmek için bir model bulabilirsiniz! İşte Caprissima’da bulabileceğiniz özgün İtalyan markaları:
Daniela de Marchi: İtalyan tasarımcı Daniela de Marchi’nin kendine özgü dropaj tekniği ve renkli yarı değerli taşlarla ortaya çıkardığı mercansı formda, el yapımı takıları Nişantaşı’nda Caprissima’da satılıyor. Tasarımcı Daniela de Marchi,  Milano’da burslu okuduğu European Institute of Design’dan mezun olduktan sonra Milano’nun tarihi kuyumcuları ve büyük usta Giorgio Vigna’nın atölyesi de dahil olmak üzere pek çok atölyede çalışmalarını sürdürdü. Daniela’nın heyecanına kapılan büyük usta Giorgia Vigna, onla yaşam boyu edindiği teknikleri paylaştı, böylece Daniela hayal gücünü şekle sokabilmek için gerekli ilk araca sahip oldu. Deney ve araştırmaya duyduğu aşk ile Daniela, kendine özel patentli bir doku meydana getirdi.  Dropaj adını verdiği teknikle mercansı görünümlü doku, Daniela de Marchi koleksiyonlarının ana dilini oluşturuyor: Bu teknikte ısıyla malzeme sıvı forma getiriliyor, daha sonra küçük küresel damlacıklar şeklinde ayrışarak katı haline geri döndürülüyor. “Dropaj” tekniği, renkli yarı değerli taşların kullanımıyla birleşerek Daniela’yı ayrıştıran, onun tasarımlarını dünya çapında tanınabilir kılan imzası haline geldi. Daniela de Marchi’nin gümüş, bronz ve pirinç kullanarak; mercanlar,dallar,kökler, meyveler ve daha sayısız doğal nesneden etkilenerek tasarladığı eklektik, zarif ve özgün takılar şimdi Nişantaşı’nın takı butiği Caprissima’da satılıyor. Daniela de Marchi’nin hayat dolu ve spontane karakterinin yansıdığı takı koleksiyonunda bilezikler, kolyeler, küpeler, yüzükler yer alıyor.
Capri Watch & Co: Caprissima, birbirinden ilginç takı markasının yanı sıra Capri Watch’un ışıltılı saat koleksiyonuna da ev sahipliği yapıyor!  Capri adasından gelen ve  İtalyan el işçiliğiyle yapılmış Capri Watch & Co marka rengarenk ve ışıltılı saatleri Türkiye’de yalnızca Caprissima mağazalarında bulabilirsiniz. Capri Watch & Co’nun koleksiyonu, çok şık bir takı gibi de kullanabileceğiniz ışıltılı saatlerden oluşuyor. Capri adasının renkli dünyasını yansıtan rengarenk Murano camlarıyla bezenmiş, İtalyan el işçiliğiyle tasarlanmış saatler aksesuarlar tamamlamak isteyenlere birebir. Capri Watch saat markası tarihi 1964 yıllarına kadar uzanan bir İtalyan markası.  İtalyan Oreste Staiano eşi Rosetta’nın da yardımıyla 1964 yılında Capri adasının en şık caddesi olan Via Camerelle’de Asperula Stellina adlı ilk butiğini açıyor. Burada on yıllar boyunca müşterilerine en iyi el yapımı Toskana seramiklerini ve Venedik Murano camından yapılmış ürünleri sunuyor. 90’lı yılların başında işi Oreste’nin çocukları Alba ve Silvio devralıyor ve işe yepyeni bir soluk getiriyor. 6 yaşında ilk saatini hediye olarak alan ve sınıfında kendi saatine sahip tek çocuk olan Silvio’nun saate olan tutkusunu onu yıllar sonra saat üretmeye itiyor.  Silvio’nın tasarladığı özel Murano Camlı ürünler ve yeni Capri Watch saat koleksiyonunu satışa sunuluyor.  Bu girişim 50 yıldır süregelen aile işinde yepyeni bir dönüm noktası oluyor. O günden beri ürünlerinin yakaladığı başarı, Silvio’ya yeni saat modelleri tasarlamak yönünde büyük bir ilham ve heyecan kaynağı oluyor.  Bu şık ve rengarenk saatleri şimdi Türkiye’de bulmak mümkün.
Angela Caputi: 1975’te Floransa çıkışlı marka “Angela Caputi”, farklı renkler, malzemeler ve dokuları bir araya getiren kostüm takılarıyla göz dolduruyor. Angela Caputi’nin el yapımı takıları New York’un ünlü sanat müzesi Metropolitan Museum of Art da dahil olmak üzere birçok müze ve sanat platformunda da sergilenmişti.
Misis: Kate Perry, Rihanna, Bai Ling, Anna Montana,Kimora Lee Simmons, Miley Cyrus gibi isimlerin de tercihi olan “Misis” adeta sanat eseri gibi sıra dışı takılardan oluşuyor.
Amlé: Caprissima’nın en gösterişli takı markalarından biri de Amlé. El yapımı küpeler, çarpıcı kolyeler, bilezikler ve aksesuarlardan oluşan koleksiyonun ana malzemesi renkli boynuz. Amlé’nin tasarımcısı Maria Angelucci. Antika ve değerli malzemelere merakı olan Angelucci,  şık bir takıda kullanılabilecek değişik malzemeleri keşfetmek için sıkça sehayat ediyor.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uncategorized

Online Magazin

Şubat 13, 2020
BOYNER’DEN “KOZMETİKTE ŞANSLI 7 GÜN”
Etkinlik

BOYNER’DEN “KOZMETİKTE ŞANSLI 7 GÜN”

Şubat 10, 2020
Zamanın etkilerini durduran formül; Somon DNA
Estetik

Zamanın etkilerini durduran formül; Somon DNA

Şubat 10, 2020
MARKALAŞMA HAMLESİ BAŞLATAN GİZ KOZMETİK DÜNYAYA AÇILIYOR
Makyaj

MARKALAŞMA HAMLESİ BAŞLATAN GİZ KOZMETİK DÜNYAYA AÇILIYOR

Şubat 10, 2020
PETA Derneği’nden AVON’a Akreditasyon
Bakım

PETA Derneği’nden AVON’a Akreditasyon

Şubat 10, 2020
Elidor’un Marka Elçisi Zeynep Bastık Oldu
Bakım

Elidor’un Marka Elçisi Zeynep Bastık Oldu

Şubat 12, 2020

İstmag ©2019 Her Hakkı Saklıdır

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • İletişim
  • Makyaj
  • Bakım
  • Estetik
  • Moda
  • Etkinlik
  • Teknoloji
  • Sektör

İstmag ©2019 Her Hakkı Saklıdır